Glow baby glow met Sleek solstice highlighting palette

Make-up, Other loves

Mijn unicorn hartje ging meteen sneller kloppen van deze beauty trend van 2016: de highlighter. Ik kon dus niet anders dan ook een highlighter shoppen en mijn huidige favoriet is de Sleek solstice highlighting palette. Hier lees je wat ik van deze highlighter vind.

Samen met een paar andere beauty items shopte ik de Sleek solstice highlighting palette bij Boozyshop. Hier ging geen groots warenonderzoek aan vooraf. Ik wilde bij Boozyshop kwasten kopen en keek toevallig bij de bestverkochte items. Hier stond de Sleek highlighter tussen met veel positieve beoordelingen en toen vloog hij zo in mijn winkelmandje. I swear! En daarnaast is de koperkleurige verpakking ook nog eens super sleek 😛

“Shine, shine, shine on”

In de Sleek solstice highlighting palette zitten 4 highlighters, waarvan 3 in poedervorm en 1 crème. En dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs van slechts €13,95! Daarnaast is de kwaliteit ook nog eens geweldig. Je hoeft maar een klein beetje met je highlighter kwast aan te brengen en je shined iedereen tegemoet.

Mijn favoriete kleuren uit deze palette zijn equinox en hemisphere. Equinox is een prachtige champagnekleur en is meer voor dagelijks gebruik. Wanneer ik zin heb in een meer opvallende glow is de violetkleurige hemisphere perfect. De andere 2 kleuren gebruik ik meer als basis of als ik voor een meer natural look wil gaan.

Dat is het mooie aan deze palette. De verschillende kleuren geven je de mogelijkheid om te kiezen voor een subtiele glow of een opvallende gloed. Gebruik bijvoorbeeld slechts 1 kleur of bouw meerdere kleuren boven elkaar op. En vergeet je inner eye niet! Het is maar wat je zelf mooier vindt. Geen probleem dus om deze highlighter naar werk te dragen of om iedereen jaloers te maken op de dansvloer.

Tot slot

De kleuren in de Sleek solstice highlighting palette zijn misschien wat aan de koele kant, maar dit valt heel erg mee wanneer je de highlighter op doet. Daarnaast vind ik persoonlijk juist heel mooi. Eindelijk eens iets anders dan een warme highlighter. Ik ben in ieder geval helemaal in love met deze palette. Ik kreeg ook gelijk complimenten over mijn prachtige glow. Wil jij ervoor zorgen dat je glow on fleek is? Dan is de Sleek solstice highlighting palette zeker iets voor jou!

Love, Suus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s