Me, myself and Make-up

Make-up, Other loves

Oké, confession time. Een van mijn verslavingen is Make-up en dan voornamelijk lipstick en nagellak. I love it! Ik kan er nooit genoeg van hebben. Felroze is toch echt anders dan fuchsia lipstick:P Het liefst heb ik iedere dag een ander kleurtje op mijn lippen en nagels. Check hier mijn favorieten!

Lipstick en nagellak heb ik dus in allerlei kleuren van verschillende merken. Natuurlijk zitten hier een paar favo’s tussen. Mijn all time favourites zijn de lipsticks van Maybelline, waarvan ik er dan ook meerdere heb. En een van mijn laatste obsessies zijn mijn lipsticks van Colourpop. Oh my God, I love them! De kwaliteit is echt super voor een super aantrekkelijke prijs. Ze blijven bijna de hele dag zitten. Zonder grappen!

Qua nagellak heb ik niet echt een favoriet merk. Hierdoor bestaat mijn verzameling uit heel veel verschillende merken, van OPI tot Miss Sporty en van HEMA tot Kiko. Bij nagellak vind ik de kwaliteit ook minder belangrijk dan van mijn lipstick aangezien ik zo vaak een nieuw kleurtje op doe. Ik kies de nagellakjes dus vooral uit op basis van de kleur en bij een mooie actie open ik mijn portemonnee natuurlijk ook sneller.

Maar mijn Make-up collectie bestaat natuurlijk niet alleen maar uit nagellak en lipstick. Andere beauty musthaves zijn voor mij mascara, oogschaduw, foundation, blush, highlighter, enz. You name, I’ve got it.

Make-up is voor mij iets om mee te experimenteren en vooral plezier in te hebben. De ene maand draag ik elke dag felle lipsticks met een beetje mascara en de volgende maand ga ik helemaal los met mijn favoriete oogschaduw. Dat is het leukste aan Make-up. Het hoeft niet elke dag hetzelfde te zijn en is niet iets om al te serieus te nemen. Wat zijn jou ultieme beauty musthaves?

Love, Suus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s