Throwback Thursday met White Lies

Other loves

Ik ben een echte nineties en zeroes baby. Keihard meebleren met Blink 182, ‘crying a river’ met Justin Timberlake en of course was ik superfan van de Backstreet Boys. Brian, I still love ya! Haha, maar zonder grappen. Een tijdje terug was ik bij het concert van White Lies en dat was zo leuk! Hier lees je alles over hoe mijn avond was. 

Beschamend genoeg moet ik bekennen dat ik het nieuwe album niet echt heb geluisterd. Stiekem ga ik er voornamelijk naartoe om mijn favoriete nummers van vroegah te horen.

Paradiso baby!

Het concert van White Lies vond plaats in poppodium Paradiso wat altijd al een geweldige ervaring is. Het blijft bijzonder om in deze voormalige kerk een concert mee te maken, hoe vaak ik er ook geweest ben. De lichten die door de glas in lood ramen schijnen, de grote balkons en alle andere kleine details maken dit een bijzondere plek.

img_9241

Meebleren en spiekbriefjes

Maar terug naar het concert van White Lies. Het was onvergetelijk. Echt enorm genoten met mijn vaste concertbestie. Ik zong keihard mee met mijn favo nummers. “Farewell To The Fairground”, “Death”, “To Lose My Life”, enz. De zanger had alleen soms hulp nodig van zijn spiekbriefjes. Haha, ja echt waar. Het was het eerste concert wat ze deden na ongeveer 2 jaar, dus ze moesten blijkbaar nog een beetje inkomen.

Maar hoe blij waren ze om weer op het podium te staan voor een enthousiast en uitverkocht Paradiso. Zo cute! Kortom, een van de leukste Throwback Thursdays sinds tijden en zeker een aanrader als ze weer naar Nederland komen.

Love, Suus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s