Reizen? Just do it!

Traveladdict

Yay, daar is hij dan! Mijn eerste blogpost:) En natuurlijk moet deze gaan over een van mijn grootste passies: reizen. Sinds mijn studietijd droomde ik al van het maken van een wereldreis. Met mijn ouders ging ik ieder jaar op vakantie naar Frankrijk en had ik tot mijn 16de maar weinig andere plekken gezien. Mijn nieuwsgierigheid reikte alleen veel verder en ik wilde veel meer van de wereld zien.

love
Dus zodra het kon en ik met mijn bijbaan genoeg centjes had verdiend, sleepte ik mijn vriendinnen mee naar mijn droomplekken. Van citytrips naar Londen en Berlijn tot verre vakanties naar Mexico en Kaapverdië. Het was allemaal geweldig en smaakte naar meer en meer.

Let’s go on an adventure

Na enkele persoonlijke gebeurtenissen ging ik steeds meer leven met het motto: doe nu wat jou gelukkig maakt. En wat wilde ik al heel lang? Je raad het natuurlijk al: een wereldreis. Met zijn tweeën heb je natuurlijk meer lol en gelukkig wilde mijn bestie Larissa mee om de leukste avonturen mee te maken.

We hebben in totaal 3 continenten bezocht: Azië, Oceanië en Amerika. Echt een droom die werkelijkheid is geworden. Mijn mooiste ervaringen en tips zal je in de toekomst zeker weten terugvinden op deze blog. Maar wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen, zonder al te filosofisch te klinken, is dat jij de enige bent die je dromen waar kan maken. Cliché? Misschien wel en ook voor mij is dit motto soms lastig na te volgen. Het maakt het alleen niet minder waar.

Droom jij dus van het maken van de meest onvergetelijke reizen? Take the plunge en doe het! Wie houdt je tegen? Is geld een probleem? Leef dan een tijd op een streng budget of ga bijvoorbeeld naar Azië of Zuid-Amerika. In heel veel landen kan je makkelijk vooruit met ongeveer 30 euro per dag! Roadtrip door Amerika? Maak hiervoor een spaarpotje of doe iets anders wat voor jou werkt. Je hoeft natuurlijk niet maanden weg te gaan, maar 3 of 4 weken rondreizen is al een stap dichterbij voor het verder verkennen van de wereld. Go for it!

Love, Suus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s